verbal by design®

[Kotipesä: tervetuloa kotiin]

Devign kehittää, elävöittää ja tervehdyttää brändejä. Koska kieli on meidän ensisijainen ilmaisuvälineemme, autamme teitä pukemaan sanoiksi teidän kilpailulliset erityispiirteenne. Oli kyseessä sitten yksi sana tai koko kappale, keskitymme teille lisäarvoa tuovaan merkitykseen. Työmme luo välittömän mielleyhtymän asiakkaidenne mieliin ja sydämiin, saaden aikaan sellaisen paikan ja tarkoituksen tunteen joka tunnetaan ”pidä kiinni brändistäsi” -uskollisuutena.

Devign puristaa esiin aakkosista poikkeuksellisia asioita vallatakseen ja saadakseen näin esiin teidän brändinne perusolemuksen. Konsonantit, vokaalit, symbolit ja välimerkkien käyttö – niillä on kaikilla tärkeä merkitys ainutlaatuisessa äänessä ja äänensävyssä.  Me emme ainoastaan työstä sanoja, ne ovat meidän intohimomme.

Olemme onnekkaita saadessamme tehdä yhteistyötä eri teollisuudenalojen asiakkaidemme kanssa. Olkoonkin kyseessä pieni yritys tai kohderyhmä, Devignin verbaalinen identiteettistrategia, luovuus, tutkimus ja analyysi takaavat teille johdonmukaisen viestin välittymisen, ”talk your walk.”

Ole valitseva. Valitse Devign