verbal by design®

[Piiri: lähestyminen]

Devignin brändiasemointipalvelujen lähtökohtana on lupaus verbaalisesta muotoilusta. Verbaalinen muotoilu on brändikieltä: se seisoo yksin, se erottuu, se on brändien taistelutantereen yläpuolella. Sen juuret ovat tarinan kertojien ja tarinoiden kerronnan perinteissä ja perimässä. Tämä karski, yksilöity ilmaisu on päivitetty ja menestyy uudestaan modernin liike-elämän keskellä ankarien olosuhteiden vallitessa. Pitämällä kiinni käsin poimittujen sanojen ja sanontojen tinkimättömästä laadusta — tätä kaikkea ”esittävä taide kohtaa liike-elämän” on Devign. Meidän monimuotoinen lähestymistapamme kohtaa sekä tasapainon että synnyttää vastakaikua asiakkaissamme poistaen samalla salaperäisyyden verhon tekemällä selväksi mitä te olette ja mikä on teidän merkityksenne.

Toimimme yhteistyössä markkinointipalveluja tarjoavien yritysten kanssa, mainostajien, PR firmojen, riskipääomayritysten, graafisen teollisuuden ja asianajotoimistojen kanssa.

Kestävän brändin ylläpitäminen ja muokkaaminen on rajaamista, vakuuttamista, julistamista ja eteenpäinmenemistä…ennustamista. Devign. Verbal by design.