verbal by design®

[To Fix Devign: rajaton]

Karenin kiinnostus kieliin ja muihin kulttuureihin on alkanut vuosikymmeniä sitten. Muiden maiden ja kansojen kiehtovuus johti hänen osallistumiseensa kansallisiin ja kansainvälisiin akateemisiin ja kulttuurisiin vaihtoihin. Sen jälkeen Karen lähti sisällyttämään ja yhdistämään tätä uteliaisuuttaan ammatilliseen tavoitteeseen.

Kotiareenalla kukoistamisen lisäksi, Karen on kotonaan ja uskottava myös ei-englantia puhuvilla alueilla. Hän on viettänyt suurimman osan urastaan monikielisissä, monikulttuurisissa ympäristöissä. Lisäksi hän on käyttänyt kielitaitoaan hyväkseen liike-elämässä, sekä usein osa-aikaisesti opettanut yliopisto-opiskelijoille espanjaa.

Espanja tulee pian ohittamaan englannin maailman yleisempänä Internet kielenä ja siitä on nopeasti tulossa enemmän ja enemmän valitseva myös Yhdysvalloissa. 

Vuonna 2002 Yhdysvalloissa oli 37,4 miljoonaa latinalaisamerikkalaista alkuperää olevaa ihmistä, mikä edustaa 13,3% kokonaisväestöstä.* 34,4% espanjankielisestä väestöstä oli alle 18 vuotiaita, ja suurin osa yli 5-vuotiaista puhui espanjaa kotikielenään.

Vuoden 2000 väestölaskennan mukaan tuolloin oli 7,4 miljoonaan espanjalais- tai latinalaisperhettä, joiden mediaanitulo oli 33 455 $ per talous. 

Tämä oli korkein koskaan mitattu tulo. Oman kansakuntamme sisällä, tämä kohoava käytettävissä oleva tulo ja ostovoima, eivät saa jäädä huomioimatta.

Tämän huomioiden ja siihen Karenin osaamisen yhdistäen Devign on hyvin asemoitu osallistuakseen latinalaisamerikkalaiseen markkinointimahdollisuuksiin. Yritys etsii aktiivista roolia kehittääkseen tämän kasvavan talousvoiman omia kommunikointitarpeita. 

Lisätietoa Karenin laajasta espanjan opetuksesta ja tutorointikokemuksista löydät täältä: espany’all.

 

 

*U.S. Census Bureau