verbal by design®

[Miksi Devign: olla Devign]

Karen North
Brand Strategist & Multilingual Namer (need new translation)

Karen on hankkinut hänen markkinointi-, liike-elämä-, ja kommunikointiälykkyytensä rajattomista amma-tillisista ja henkilökoh-taisista kokemuksistaan. Hän osuu uuden, kypsyvän tai todistetun voimavarojen rikkauteen, tuottaakseen näin parantunutta ajattelua. Omaamalla kokemusta sekä toimeksiantajan että tarjoajan, Karen pystyy tulkitsemaan ja paljastamaan brändin täyden potentiaalin.

Devign luo kilpailua kestäviä verbaalisia strategioita...jotka erinomaisesti voittavat. Meidän vakaa tarkoituksemme on optimoida kielen voima ja konkreettisesti vaikuttaa asiakaskokemuksiin kuten myös kannattavuuteen. Ne brändielementit jotka kehitämme sisältävät arvokkaan verbaalisen kilpailuvaltin. Näiden avulla Devignin asiakkaat pystyvät varmuudella toteuttamaan verbaaliset pääomainvestoinnit.

Karenillä on ollut useita brändi strategioiden ja tuotteiden ja yritysten nimeämisrooleja ennen Devignin perustamista. Hänen kokemuksensa asiakkaana olemista sisältää markkinointivastuun ranskalaisessa yrityksessä, joka valmistaa sormenjälkien identifiointilaitteita ja vastaavassa tehtävä Whilrpool yrityksessä. Barcelonassa sijaitsevassa kaupanalan kehittämistehtävissä hän toimi johtajana useita vuosia, edesauttaen espanjalaisyritysten pääsyä Yhdysvaltojen markkinoille.

Devingin verbaalinen kuvanveistäjällä on MBA – tutkinto Cornellin Yliopistosta sekä MA. ja B.A. – tutkinnot espanjankielestä  Georgian yliopistosta.(Magna Cum Laude). Karenin kielisalkku sisältää sujuvan saksan ja espanjankielen lisäksi venäjän, ranskan, catalanin, portugalin, japanin ja navajo-kielten opintoja. Karenin muita kiinnostuksen kohteita ovat eskimotaide, japanilainen estetiikka, kävelyt metsässä, jooga, Hawaijana, korkkimuodostelmat, jääkiekko ja rantojen haravointi. Hän on myös imusolmuketietoisuudeen puolestapuhuja.